F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
TREBALLS PUBLICATS

El cami (Yassin)
INS Cendrassos (Figueres)
Inici: La bruixa blanca (Shelby Mahurin)
Capítol 1. El Bellerose

Lou

Hi havia alguna cosa inquietant en un cos tocat per la màgia. La majoria de les persones notaven primer l'olor: no la pudor de putrefacció, sinó una dolçor asfixiant en el més profund del seu nas, un gust intens a la llengua. Pocs percebien també un calfred en l'aire. Una aura flotant sobre la pell del cadàver. Com si la mateixa màgia encara estigués present d'alguna forma, observant i esperant.

Viva.


Capítol 1:  ​ LA TORNADA DE TINA

Capítol 1:





La tornada de la Tina ha sigut com una sorpresa pel nostre poble. Fa dos anys que va desaparèixer sense deixar rastre i ara, de cop i volta, rebem invitacions al seu casament. La notícia ha pasat per tot el poble. Tothom està sorprès amb el seu retorn. Alguns l'extrañaven molt altres només la coneixien. Però el que està clar és que ningú s'esperava això. Tothom en parla d’ella, alguns amb nostalgia altres a penes recordant la . Però la sorpresa es que ningú se esperaba que la Tina tornés d'aquesta manera.



L'arribada de les invitacions va provocar que tot el poble compri preparatius . Les botigues es van omplir de compradors ansiosos de trobar el vestit perfecte per a l'ocasió, mentre els regals i missatges de felicitació no paraven de enviar. El rumor del casament de la Tina es va convertir en el tema del que tothom parlava en totes les converses, qualsevol altra notícia al poble no era res comparat amb lo de tina Tina.



A mesura que s'acostava el dia del casament, la tensió i la curiositat eren més gran. La gent es preguntava si la Tina revelaria el misteri darrere de la seva desaparició o si no mes es casaria i no diria res. L'ambient festiu es barrejava amb una sensació d'intriga, creant una sencacio única al petit poble que no s'havia experimentat fa molt de temps.

La nit abans del casament, el poble s'il·luminava amb llums brillants i la plaça central s'omplia de persones . Tots esperaven el gran dia amb una barreja d'emoció i nerviosisme no sabien si estar feliços o preocupats conscients que el casament de la Tina, també la revelació d'un misteri que havia mantingut al poble durant quatre llargs anys.

Finalment, l'hora assenyalada va arribar. La boda es va celebrar a l'antiga església del poble, amb tots els veïns reunint-se per presenciar el moment tan esperat.





Tina, amb el seu vestit blanc. Tota la multitud es va quedar impactada , deixant pas a un silenci expectant. En aquell moment, tots els ulls estaven fixats en ella.



Durant la boda Tina va compartir la història dels seus dos anys d'absència. Va parlar dels reptes que va enfrontar, les lliçons apreses i les raons del seu retorn. La multitud escoltava amb atenció.



Després d’una estona del matrimoni, Tina va prendre la paraula i va sorprendre a tothom en revelar que tenia una notícia important per compartir. Va convidar la gent a seguir-la cap a la plaça central del poble, on havia preparat alguna cosa especial





La multitud, encara sorpresa per les paraules de Tina, la va seguir amb expectació cap a la plaça central del poble. L'ambient encara estava carregat d'emoció i intriga, ja que ningú sabia quina podia ser aquesta "cosa especial" que Tina havia preparat.



Quan van arribar a la plaça, van descobrir una pantalla gegant i una presentació audiovisual. Tina, amb un somriure misteriós, va començar a explicar la seva història en detall. Va revelar que durant els seus dos anys d'absència, va dedicar-se a investigar i treballar en un projecte que considerava vital per al poble.



Amb imatges i vídeos, Tina va mostrar com havia col·laborat amb experts i va liderar un projecte per millorar les condicions de vida al poble. Van veure les millores en infraestructures, programes educatius i iniciatives sostenibles que Tina havia impulsat. La sorpresa va inundar els rostres dels habitants del poble mentre absorbien l'impacte positiu de les accions de Tina durant els seus anys d'absència.



Aquesta revelació va transformar la percepció que la gent tenia de Tina, passant de ser un enigma a una heroïna local. El poble va omplir-se de gratitud i orgull per tenir una veïna tan compromesa amb el bé comú.

Amb aquesta inesperada gira dels esdeveniments, la història de Tina no només va ser una celebració de l'amor i el matrimoni, sinó també una celebració del compromís i la dedicació envers la comunitat. El petit poble va viure un moment únic i memoritzable, amb Tina com a protagonista indiscutible d'una nova i esperançadora etapa per a tots.









 
Yassin | Inici: La bruixa blanca
 
Escriu un comentari
Nom
Comentari
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
Segueix-nos:
Organitza:
Amb el suport de:

[Web creada per Duma Interactiva]
[Disseny Platanosnaranjas.com]